Nikon Coolpix A Zwart

Nikon Coolpix A Zwart
Merk: Nikon
Model: Coolpix A Zwart
Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
Prijs: € 889,00
Excl. BTW: € 734,71

De draagbaarheid van een compactcamera en de prestaties van een digitale spiegelreflexcamera zorgen er samen voor dat u nu altijd en overal professionele opnamen kunt maken.

Met een grote DX-formaat CMOS-sensor (23,6 x 15,6 mm) met 16,2 megapixels en een EXPEED 2-beeldverwerkingsengine is de COOLPIX A een compacte camera vol technologie voor digitale spiegelreflexcamera´s.

Het NIKKOR-groothoekobjectief met f/2.8 en een vaste brandpuntsafstand van 18,5 mm (equivalent met 28 mm) biedt van het midden van het beeld tot de uiterste hoeken een hoge definitie en met een handmatige scherpstelring kunt u als u dat wilt handcorrectie toepassen bij de autofocus.

De COOLPIX A ondersteunt ook 14-bits gecomprimeerde RAW (NEF)-beeldgegevens, zodat u pure, onbewerkte beelden in de camera kunt aanpassen.

De COOLPIX A: de compactcamera bij uitstek voor professionals

 

DX-formaat CMOS-beeldsensor (23,6 x 15,6 mm) met 16,2 megapixels

Deze zeer gevoelige sensor levert levensechte beelden met levendige kleuren, minder ruis en vloeiende toongradaties.

 

EXPEED 2-beeldverwerkingsengine

De EXPEED 2-technologie, die standaard is voor digitale spiegelreflexcamera´s, optimaliseert de cameratechnologieën zodat de camera uitmuntende prestaties en een maximale beeldkwaliteit levert en een minimum aan energie verbruikt.

 

Handmatige scherpstelling/autofocus

Met de scherpstelring kunt u handmatig scherpstellen en in de autofocusstand handcorrectie toepassen.

 

Full HD-filmopnamen (1080p)

Met een snelheid van 30, 25 of 24 bps en in stereo via de ingebouwde stereomicrofoon.

 

Grote lcd-monitor van 7,5 cm (3,0 inch) met een hoge resolutie van 921.000 beeldpunten.

Functiemenu’s zijn gemakkelijk leesbaar en het bekijken en bewerken van uw foto’s en films is uiterst plezierig.

 

Standknop met handmatige belichtingsstanden (P/S/A/M) en 2 gebruikersstanden

U kunt uw favoriete camera-instellingen direct oproepen.

 

NIKKOR-groothoekobjectief met f/2.8 en een vaste brandpuntsafstand van 18,5 mm (equivalent met 28 mm): biedt binnen het gehele diafragmabereik een hoge definitie en beperkt optische afwijkingen tot een minimum.

Hoge ISO-lichtgevoeligheid (100-6400) (handmatig uitbreidbaar tot 25.600 via de instelling Hi 2): maakt kortere sluitertijden mogelijk voor beelden met fijne details en een minimale ruis.

Wi-Fi-compatibel: gebruik Wi-Fi om uw hoogwaardige foto's en films over te zetten naar een smartapparaat* via een optionele Wi-Fi-dongle (WU-1a).

RAW (NEF)-gegevensverwerking: ondersteunt ook 14-bits gecomprimeerde RAW-beeldgegevens (Nikon Electronic Format), zodat u onbewerkte beelden in de camera kunt verwerken en aanpassen.

Duurzaam ontwerp: heeft een hoogwaardige en sterke camerabody met een bovenkant van magnesiumlegering, maar is toch licht.

Geavanceerde gebruikersinterface: de camera maakt gebruik van een grafische gebruikersinterface (GUI) die ook bij Nikon’s serie digitale spiegelreflexcamera´s wordt gebruikt.

Actieve D-Lighting: leg meer details vast in situaties met een hoog contrast. U kunt uit zes verschillende niveaus kiezen om beelden met een hoog contrast te optimaliseren door details in schaduwen en hoge lichten die als gevolg van sterk licht verloren zijn gegaan, te herstellen.

Picture Control: u kunt de contrast- en kleurinstellingen (Standaard, Neutraal, Levendig, Monochroom, Portret, Landschap en Eigen) aanpassen aan de opnamesituatie.

Aanpasbare functieknoppen: met twee knoppen kunt u het menu omzeilen doordat u rechtstreeks toegang hebt tot uw favoriete camera-instellingen.

Continu-opnamen van 4 bps: leg snelle bewegingen met een snelheid van 4 beelden per seconde vast.

Retoucheermenu: maak uw foto's ter plekke mooier met diverse filtereffecten. Voorbeelden hiervan zijn Selectieve kleur, dat een foto omzet in monochroom en vervolgens een vleugje van de door u gekozen kleur toevoegt, en Ster, dat een stereffect toepast op heldere voorwerpen.

Optionele externe optische zoeker: gebruikers die de voorkeur geven aan een traditionele zoeker, kunnen in plaats van de lcd-monitor dit optionele accessoire (DF-CP1) gebruiken. De ‘flitsschoen’ kan ook worden gebruikt om een krachtigere externe Speedlight-flitser te bevestigen.

Compatibele met optioneel GPS-apparaat (GPS-1): u kunt de exacte locatie (lengte- en breedtegraad) waar beelden zijn opgenomen als 'geotag' vastleggen.

UR-E24 verloopring: hiermee kunt u objectieffilters (46 mm) bevestigen, zodat u verschillende effecten kunt creëren, of een zonnekap (HN-CP18) die het licht vanaf de zijkanten reduceert.

Compatibel met SD-kaarten: u kunt de opslagcapaciteit vergroten door SD-kaarten (SDHC-, SDXC- en UHS-I-compatibel) te gebruiken voor het opslaan van uw foto´s en films.