Sony SLT-A99V

Sony SLT-A99V
Merk: Sony
Model: SONY SLT-A99V body serpp
Beschikbaarheid:
Prijs: € 1.899,00
Excl. BTW: € 1.569,42
Ongeëvenaarde kwaliteit, gemaakt voor professionals


Levensechte details in elke opname: Maak foto's vol details met levendige kleuren dankzij de full-frame Exmor? APS HD CMOS-sensor van 35 mm met hoge resolutie van 24,3 megapixels.

Vloeiende, natuurlijk foto's met BIONZ: De krachtige beeldverwerkingsprocessor zorgt zelfs bij snelle opnamen voor opnamen met weinig ruis.

Nauwkeurige opnamedetails met het Dual AF-systeem: Stel in een oogwenk scherp op snel bewegende onderwerpen en maak haarscherpe, ruisvrije opnamen met AF-D-modus en AF Range Control.

Leg de actie vast met snelle burstopnamen: Word creatief met snelle burstopnamen waarmee u tot 10 beelden per seconde kunt vastleggen.

Vloeiende Full HD-video's: De grote full-frame sensor van 35 mm zorgt voor scherpte en detail in video's met 24p tot 50p/60p Full HD-opnamen.

Maak snelle aanpassingen met Quick Navi Pro: Creëer in een mum van tijd uw perfecte beeld, selecteer de gewenste instellingen en pas ze eenvoudig met een vingerbeweging aan.

Robuust, duurzaam ontwerp: De behuizing van magnesiumlegering is sterk en licht, en de sluiter biedt een superieure gebruiksduur voor ruim 200.000 sluiterbewegingen.

Heldere, scherpe beelden met Tru-Finder?: Bekijk dankzij de OLED-technologie van Sony een loepzuiver beeld van uw onderwerp voordat u de foto maakt.

Kantelbaar lcd-scherm zodat u eenvoudig kunt kijken: Het scherm kan op drie manieren worden gekanteld voor nog meer vrijheid bij het fotograferen.

Perfecte controle met een pc-afstandsbediening: Beheer het maken van foto's en video's vanaf uw pc, met automatische overdracht van de beelden.

Profiteer van nog meer opnametijd: In de optionele verticale handgreep kunt u twee batterijen kwijt waardoor u in totaal drie batterijen (inclusief de batterij in de camera) kunt gebruiken.

Flexibele bediening met dubbele mediasleuven: De camera is voorzien van een sleuf voor SD-kaarten en eentje voor zowel SD-kaarten als geheugensticks voor veilige back-ups van uw foto's en video's.

Heldere achtergrondverlichting met D-Range Optimiser: Analyseert de foto in real-time en past de helderheid en het contrast aan voor levensechtere en beter belichte opnamen.

Totale creatieve vrijheid: Met de Creative Style-instellingen kunt u de zes afwerkingsopties voor talloze opnamescenario's nog verder afstemmen op uw behoeften.

Superior Auto biedt optimale resultaten bij elke scène: In deze modus worden de opnameomstandigheden van de locatie geanalyseerd en de parameters aangepast voor de perfecte opname, waar u ook bent.

Eenvoudig prachtige portretten maken: Met Portret automatisch kaderen detecteert de camera automatisch gezichten en biedt deze aanpassingen voor scherpere composities.

Meer zoommogelijkheden, minder bagage: Verdubbel met de heldere beeldzoom de vergroting van uw lens voor meer details, diepte en contrast zonder dat u extra lenzen hoeft mee te nemen.