Samsung UE-40J5600

Samsung UE-40J5600
Merk: Samsung
Model: UE40J5600
Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
Prijs: € 599,00
Excl. BTW: € 495,04

Samsung UE40J5600

 

Dit is een 40 inch - 101 cm LED Full-HD TV en wordt geleverd inclusief afstandsbediening en een standvoet. Via Bluetooth kunt u elk willekeurig toetsenbord met bluetooth aansluiten voor internetten met de Full Webbrowser en de tv is 400 Hertz, 20 watt geluidsvermogen en heeft een Quad Core processor. Met het design en ontwerp van Samsung krijgt de tv een smalle omlijsting wat zorgt voor een stijlvolle afwerking. De Micro Dimming Pro technologie zorgt voor een hoger contrast, dus zwarter zwart en witter wit en helderdere beelden. 

 

Kenmerken UE40J5600

 • 40 inch = 101 cm - 400 hertz

 • Full-HD televisie

 • 20 watt geluidsvermogen

 • CI+ geschikt

 • Resolutie: 1920 x 1080p

 • Full Webbrowser

 • Draadloos WiFi

 • Tizen platform

 • Football Mode

 • Quad core processor

 • HyperReal engine

 • Micro Dimming Pro

 

CI+ geschikt

Dit model is CI+ geschikt voor UPC, Ziggo, KPN digitenne of een andere digitale TV aanbieder met module. Dit betekent wanneer je in het gebied woont van UPC of Ziggo of een andere digitale TV provider, je met een smartcard en module direct digitaal tv kunt kijken op je Samsung tv zonder aparte digitale ontvanger! Je bedient dus alles met maar 1 afstandsbediening.

 

Micro Dimming Pro

Met Micro Dimming Pro haal je het beste uit jouw Smart TV. Deze technologie maakt zwart nog zwarter en wit nog witter. Zodat jij geniet van films, series en sport met diepere kleuren en meer contrast. Micro Dimming Pro: levendige beelden door pure kleuren.

 

Football Mode

Een van de nieuwe features die Samsung ontwikkeld heeft heet Football Mode. Deze optie zorgt ervoor dat het geluid en het beeld optimaal word afgespeeld wanneer je een wedstrijd kijkt. Wanneer de televisie merkt dat het spannender word neemt die automatisch gedeeltes op, zodat je je eigen samenvattingen kunt maken, en daarbij zelfs kunt inzoomen op de Samsung UE40J5600AW. Je kunt pauzeren en automatische herhalingen bekijken. Het is net alsof je zelf op het voetbalveld staat en de spanning voelt. Met multi-surround om je heen hoor je het publiek van dichtbij. Deze tv perfectioneert de kleur en audio. Wordt er gecoord of het publiek laat zich horen dan slaat de tv dit op als highlight. Beleef later rustig nog eens alle hoogtepunten. Zijn er veel wedstrijden maar u heeft weinig tijd dan kun je een live wedstrijd tegelijkertijd met een opgenomen wedstrijd bekijken.

 

400 Hertz

Het totaal aantal beelden dat per seconde door de gehele TV wordt geproduceerd, wordt aangeduid door Hertz CMR. Dit bepaalt de kwaliteit van weergave van bewegende beelden. Samsung maakt gebruik van hoogwaardige schermen met een extreem hoge responsetijd, die een snelle afwisseling van beelden garanderen. Elk getoond beeld wordt tot in het kleinste detail weergegeven. Hiervoor heeft Samsung drie factoren geperfectioneerd: de scherpte, de snelheid van de chipset en een breder kleurenpalet. De krachtige processor berekent tussenliggende beelden voor een vloeiende overgang tussen frames, voor het beste resultaat dat u zich kan wensen op de Samsung UE32J5600. Geniet nu van haarscherpe weergave van actiebeelden.

 

Quad Core processor

De huidige smart tv's bieden steeds meer mogelijkheden en daarom is er in deze tv een Quad Core processor verwerkt. Deze supersnelle processor is 2 keer zo krachtig als de vorige generatie Quad Core en daardoor is deze Smart TV supersnel in het gebruik. Je kunt sneller Mutlitasken, dus lekker snel moeiteloos schakelen met 1 druk op de knop tussen een tv-serie of een app en sneller internetten met de ingebouwde webbrowser. Je kunt dus lekker snel schakelen tussen Apps en TV-programma's en websites. Je merkt het meteen wanneer je scrollt, zapt of klikt. De tv reageert zeer snel.

 

Wide Color Enhancer Plus

Altijd genieten van de scherpste details in natuurlijke kleuren? Met de Samsung Smart TV mis je niets. Ook geen snelle schijnbeweging van een sporter, zonnestraal op het water of sprankeling in de ogen van de hoofdrolspeler. Want de Smart TV optimaliseert elk afzonderlijk beeld. Zodat jij de actie, kleuren en emotie ziet zoals ze bedoeld zijn.

 

USB en HDD aansluiting

Door je USB-stick of externe harde schijf aan te sluiten op je tv kun je jouw persoonlijke video's en foto's bekijken. Plug je USB-stick of externe harde schijf in de tv en deze doet de rest. Deel je vakantiefoto's met je familie, vrienden of kennissen of luister naar je favoriete muziek. Alles kan op deze Samsung tv.

 

Smart View en Screen Mirroring

Je kunt ook met een Tablet of een Smartphone een sportwedstrijd volgen en ondertussen het nieuws kijken op je tv met Smart View. Je kunt hiervoor de App downloaden op uw Tablet of Smartphone. Al jouw apparaten kan je met Smart View verbinden via je thuisnetwerk zonder kabels en al je content uitwisselen. Gebruik zelfs je Smartphone of Tablet als afstandsbediening. Klik op je Smartphone of Tablet het Screen-mirroring icoon aan en bekijk al je content op je tv en deel bijvoorbeeld je vakantiefoto's of video's met vrienden of familie op de UE 40J5600.

 

WiFi geintegreerd

Deze tv beschikt over geintegreerde WiFi. Hierdoor hoef je de televisie niet bedraad aan te sluiten op je netwerk, maar kan je meteen gebruik maken van alle internetfuncties die deze LED tv je aanbiedt. Surf gemakkelijk op het internet en deel moeiteloos al je content met je vrienden of familie.

 

Samsung J5600 serie

De serie van de Samsung LED J5600 bestaat uit vier modellen: de 32-inch (82 cm) UE32J5600, de 43-inch (109 cm) UE43J5600, de 48-inch (122 cm) UE48J5600, en de 55-inch (139 cm) UE55J5600. Ze bieden film- en videobeelden in een uitmuntende beeldkwaliteit, precies zoals de regisseur het bedoelde. V