Samsung HW-J550

Samsung HW-J550
Model: HW-J550
Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
Prijs: € 349,00
Excl. BTW: € 288,43

SAMSUNG HW-J550 soundbar

De Samsung Soundbar is de ideale metgezel voor je Samsung TV. Met hetzelfde mooie design in dezelfde stijlvolle vorm. De mooie afwerking straalt pure klasse uit. Boren hoeft niet meer, dankzij het slimme ophangsysteem waarmee je 'm rechtstreeks aan je TV koppelt. Maar boven alles brengt je Soundbar een meeslepende geluidservaring mee in je woonkamer.

 

Kenmerken Samsung HW-J550

  • Vermogen: 320 watt

  • Draadloze subwoofer

  • Multiroom

  • Bluetooth

  • 2.1 kanaalsopstelling

  • Inclusief muurbeugel

  • HD audio

  • TV sound connect

  • DTS en Dolby Digital

 

Een krachtige luisterervaring

Jouw Samsung-TV verdient het beste op het gebied van geluid. De Soundbar geeft jouw TV een bijzonder krachtige geluidservaring van wel 320 Watt aan 2.1-surroundgeluid. Versterkers in elke speaker geven een duidelijk onderscheidbaar geluid voor een betere gelaagdheid en een realistische geluidsweergave op de Samsung HW-J550/XN

 

HD audio

Audio in high definition. Dichter bij het origineel kun je niet komen. Ter vergelijking: op een cd hoor je audio met 44,1 kHz en in 16 bit, HD-audio is in 192 kHz en met 24 bit. Op een goede geluidsinstallatie komt dit extra detail hoorbaar tot leven op de Samsung HW-J550 XN

 

Geniet overal in je kamer van het prefecte geluid

Levensecht geluid, daar is het je allemaal om te doen. Daarom hebben we Surround Sound Expansion ontwikkeld. Hiermee hoef je geen 'ideale' plek in het midden van je surroundset meer in te nemen. Het geluid is ideaal in een veel groter gebied. Ook zorgen we ervoor dat het geluid op TV-hoogte door je kamer verspreidt, zodat het rechtstreeks uit je TV lijkt te komen.

 

Draadloos design

Met TV Sound Connect verbind je je TV en je Soundbar heel makkelijk via Bluetooth. Geen draden, geen ontsieringen in je woonkamer. Alleen het strakke ontwerp van je Smart-TV en je Soundbar. Bovendien bedien je beide apparaten gewoon met de afstandsbediening van je TV.

 

Controle vanuit de palm van je hand

Je Soundbar bedien je heel gemakkelijk met de Samsung Audio Remote-app. Controle over alle belangrijke functies vanuit de palm van je hand: aan- en uitzetten, volume en verschillende mediafuncties, maar ook de 7-bands equalizer en de bronselectie. Je kunt kiezen uit een brede waaier aan geluidseffecten, passend bij jouw mediagebruik. Bijvoorbeeld Music Mode, Cinema Mode en Sports Mode. Via Bluetooth verbind je jouw mobiele telefoon of tablet heel eenvoudig met je soundbar.