Samsung WAM250

Samsung WAM250
Samsung WAM250 Samsung WAM250
Merk: Samsung
Model: WAM250
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 49,00
Excl. BTW: € 40,50

Luister overal in huis naar jouw muziek

- Jouw muziek overal in huis
- Het hart van jouw muzieksysteem
- Installeren met je smartphone

Bekijk hier de Samsung Multiroom WAM250 Black. Deze draadloze speaker maakt verbinding met al jouw audioapparaten in huis. Gewoon met één aanraking van je smartphone.

Jouw muziek overal in huis

Met Samsung Wireless Audio Multiroom luister je overal in huis naar jouw muziek. De speakers maken draadloos verbinding met al jouw audioapparaten. Daarbij functioneert je smartphone als muziekspeler en afstandsbediening. Maak afspeellijsten, regel het volume, browse door je muziekbibliotheek en installeer speakers. Gewoon met één aanraking van je smartphone. Een ander nummer opzetten? Sleep de muziek in de Multiroom App naar de gewenste speaker via Drag & Play. Makkelijker wordt het niet!

- Wireless Audio Multiroom: luister overal in huis naar al je muziek, volledig draadloos
- Drag & Play: sleep muziek in de app naar de gewenste speaker

Het hart van jouw muzieksysteem

De nieuwste track luisteren via een streaming service in de keuken? Of liever je favoriete album op je smartphone aanzetten terwijl je in bed ligt? Het kan met de Samsung Hub. Deze box vormt het hart van jouw Wireless Audio Multiroom. De Samsung Hub verbindt alle speakers en audioapparaten met elkaar, ongeacht in welke kamer ze staan. Wil je tegelijkertijd andere muziek opzetten in verschillende kamers? Kies dan voor Zone Play. Liever overal in huis dezelfde muziek? Dan ga je voor Party Mode.

- Samsung Hub: verbindt alle speakers en audioapparatuur in huis

Installeren met je smartphone

Installeren is in een paar minuten gebeurd. Sluit de Samsung Hub aan - deze maakt automatisch verbinding met je router, speakers, smartphone en andere audiobronnen. Volledig draadloos natuurlijk. Download de Multiroom App op je smartphone en voeg de speakers en audioapparatuur toe. That?s it!

- Wireless Audio Multiroom: installatie via je smartphone in enkele minuten