Tamron AF 28-300mm F/3.5-5.6 Di VC PZD Nikon

Tamron AF 28-300mm F/3.5-5.6 Di VC PZD Nikon
Merk: Tamron
Model: Tamron AF 28-300mm F/3.5-5.6 Di VC PZD Nikon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 749,00
Excl. BTW: € 619,01
Tamron?s evolutie van de All-In-One?-zoomlens gaat verder met de aankondiging van een uitzonderlijk nieuw objectief voor full-frame DSLR's
Sinds de introductie van haar eerste veelzijdige, toppresterende, uiterst krachtige zoom, de 28 - 200 mm (model 71D) in 1992, is Tamron doorgegaan met de uitbreiding van haar zoomportfolio met een grote reikwijdte. Als reactie op de groeiende populariteit van full-frame digitale SLR camera's, introduceert Tamron nu een nieuwe, full-frame, krachtige zoom met geïntegreerde PZD (piezo drive), een staande golf, ultrasoon motorsysteem dat is geoptimaliseerd voor snelle, stille autofocus, samen met het veelgeprezen VC (Vibration Compensation) -mechanisme plus een nieuw, geavanceerd schitterend(e) design en afwerking. Dit all-In-oneTM 28 - 300 mm objectief levert superieure beeldkwaliteit in een opmerkelijk compact, lichtgewicht pakket. Het is het resultaat van het jarenlange programma van Tamron voor uitgebreide technologische ontwikkeling.

Zeer geavanceerde optische designtechnologie levert superieure beeldkwaliteit
De geavanceerde, optische constructie van dit objectief omvat vier elementen van LD (Low Dispersion) -glas, drie gegoten glazen asferische elementen, een hybride asferisch element, een XR (Extra Refractive Index) glazen element en een element van UXR (Ultra-Extra Refractive Index) -glas dat een grotere refractiecoëfficiënt heeft dan XR. Het volledige gebruik van gespecialiseerd glazen elementen in zijn design draagt eraan bij dat dit voortreffelijke objectief zo compact en lichtgewicht mogelijk is. Tegelijkertijd worden aberraties geminimaliseerd, wat resulteert in een superieure beeldkwaliteit.
Objectieven
Brandpuntsafstand 28 - 300
Minimaal diafragma 3.5