DELTA CI+ v1.3 + DTV kaart

DELTA CI+ v1.3 + DTV kaart
Merk: Delta
Model: CI+ v1.3 + DTV kaart
Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
Prijs: € 89,95
Excl. BTW: € 74,34

Gecertificeerde CI+ televisies

Voor het gebruik van een CI+ insteekmodule moet de televisie ook CI+ geschikt zijn. De CI+ insteekmodules kunnen worden gekocht via de DELTA DIGITALE TV dealers. DELTA adviseert om de Digitale Televisie Module CI+ te gebruiken met door ons gecertificeerde CI+ televisies. Hieronder kunt u de zoeken naar uw televisietoestel en of deze door DELTA gecertificeerd is.

Belangrijk! Medio 2013 zijn er nieuwe CI+ modules op de markt gebracht, de zogenaamde 1.3 versie. De modules worden gekenmerkt door klaar te zijn voor interactieve TV van Ziggo. Alle nieuwe televisiemodellen vanaf 2014 worden niet meer getest met oudere modules, omdat deze televisies geschikt zijn voor Interactieve TV. Nieuwe televisies (vanaf 2014) in combinatie met oude CI+ modules (1.2 en lager) worden daarom NIET meer ondersteund.

Voor een goede werking van digitale tv is het belangrijk dat bij een nieuwe TV vanaf 2014 gebruik wordt gemaakt van een nieuwe generatie CI+ module: versie 1.3. Deze modules zijn te herkennen aan de vermelding ‘geschikt voor interactieve TV’ op de sticker van de module. Let op: de vermelding ‘geschikt voor interactieve TV’ geldt alleen voor Ziggo. Interactieve TV van DELTA werkt anders, namelijk via HbbTV (Hybrid Broadband Broadcast Television), wat standaard op nieuwe Smart TV’s beschikbaar is. Om interactieve TV van DELTA met een CI+ 1.3 module te ontvangen, moet in het CI+ menu van de TV de optie “On Demand” uit worden gezet.

Televisies van vóór 2014 zouden wel moeten werken met een CI+ 1.3 module, maar voor een gegarandeerde werking is het advies echter om een CI+ 1.2 module hierbij te gebruiken.