Quantis Electronics LSW-1 3D Sounsystem

Quantis Electronics LSW-1 3D Sounsystem
Merk: Quantis
Model: LSW-1 3D Sounsystem
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 279,00
Excl. BTW: € 230,58

Geen zin in gedoe met lastige instellingen en een huis vol speakers? Het Quantis LSW-1 3D SoundSystem biedt uitkomst en gemak! Iedereen kan dit systeem gebruiken voor een beter geluid vanaf de TV. En om muziek te luisteren!

Quantis LSW-1 3D SoundSystem: eenvoud en kwaliteit!
het Quantis LSW-1 3D SoundSystem is eenvoudig te plaatsen. Sluit hem aan op de televisie met één van de meegeleverde kabels en geniet van het fraaie, volle geluid. Zowel het Quantis SoundSystem als de meegeleverde krachtige subwoofer zijn erg compact van vormgeving. En met de afstandsbediening kiest u welke ingang u wenst te beluisteren, want naast de TV kunnen ook dvd- en Blu-ray spelers, cd-spelers of bijvoorbeeld een digitale ontvanger worden aangesloten op het Quantis LSW-1 3D SoundSystem. En met Bluetooth is draadloos streamen van muziek ook geen enkel probleem.

Quantis LSW-1 3D SoundSystem: ruimtelijk geluid
Het Quantis LSW-1 3D SoundSystem biedt echt 3D ruimtelijk geluid, dat u overal in de ruimte kunt ervaren. Dankzij de speciaal voor dit systeem in Zwitserland ontwikkelde techniek is het compacte Quantis LSW-1 3D SoundSystem in staat om een onvergetelijke geluidservaring achter te laten. En met de drie geluidsprofielen kiest u éénvoudig voor optimale instellingen voor muziek, film of spraak. Vergeet dus al die kabels, luidsprekers door de hele kamer of een slecht geluid vanaf de TV. Het Quantis LSW-1 3D SoundSystem lost het allemaal in één keer op.