Samsung HW-J651 Zilver

Samsung HW-J651 Zilver
Model: HW-J651
Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
Prijs: € 499,00
Excl. BTW: € 412,40

SAMSUNG HW-J651 soundbar

De Samsung Soundbar is de ideale metgezel voor je Samsung TV. Met hetzelfde mooie design in dezelfde stijlvolle vorm. De mooie afwerking straalt pure klasse uit. Boren hoeft niet meer, dankzij het slimme ophangsysteem waarmee je 'm rechtstreeks aan je TV koppelt. Maar boven alles brengt je Soundbar een meeslepende geluidservaring mee in je woonkamer.

 

Kenmerken Samsung HW-J651

  • Vermogen: 320 watt

  • Draadloze subwoofer

  • Multiroom

  • Bluetooth

  • 4.1 kanaalsopstelling

  • Inclusief muurbeugel

  • HD audio

  • TV sound connect

  • DTS en Dolby Digital

 

Een krachtige luisterervaring

Jouw Samsung-TV verdient het beste op het gebied van geluid. De Soundbar geeft jouw TV een bijzonder krachtige geluidservaring van wel 320 Watt aan 4.1-surroundgeluid. Versterkers in elke speaker geven een duidelijk onderscheidbaar geluid voor een betere gelaagdheid en een realistische geluidsweergave op de Samsung HW-J651/XN

 

Draadloos verbonden met je favoriete muziek

Speel je muziek overal in je huis af, in welke kamer je ook bent. Met Multiroom deel je jouw eigen muziek over meerdere audio-apparaten. Gebruik de handige mobiele app om muziek op bijvoorbeeld je TV, je Soundbar, je home entertainment-systeem en je Blu-ray speler af te spelen. De muziek die jij kiest, precies waar je die wilt horen.

 

HD audio

Audio in high definition. Dichter bij het origineel kun je niet komen. Ter vergelijking: op een cd hoor je audio met 44,1 kHz en in 16 bit, HD-audio is in 192 kHz en met 24 bit. Op een goede geluidsinstallatie komt dit extra detail hoorbaar tot leven op de Samsung HW-J651 XN

 

Geniet overal in je kamer van het prefecte geluid

Levensecht geluid, daar is het je allemaal om te doen. Daarom hebben we Surround Sound Expansion ontwikkeld. Hiermee hoef je geen 'ideale' plek in het midden van je surroundset meer in te nemen. Het geluid is ideaal in een veel groter gebied. Ook zorgen we ervoor dat het geluid op TV-hoogte door je kamer verspreidt, zodat het rechtstreeks uit je TV lijkt te komen.

 

Draadloos surround geluid zonder hindernissen

Gooi die luidsprekerkabels maar de deur uit. Nu kun je een complete surroundset in je woonkamer plaatsen zonder hinderlijke kabels naar de speakers te trekken. Voor geweldig 4.1-surroundgeluid hoef je alleen maar een Soundbar aan de voorkant en twee draadloze speakers aan de achterkant van je kamer te gebruiken.

 

Draadloos design

Met TV Sound Connect verbind je je TV en je Soundbar heel makkelijk via Bluetooth. Geen draden, geen ontsieringen in je woonkamer. Alleen het strakke ontwerp van je Smart-TV en je Soundbar. Bovendien bedien je beide apparaten gewoon met de afstandsbediening van je TV.