Samsung WAM350

Samsung WAM350
Model: WAM350
Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
Prijs: € 199,00
Excl. BTW: € 164,46

In één oogopslag

  • Uitstekende muziekweergave
  • Diepe bas
  • Installeren met je smartphone
  • Multifunctioneel design
 
Multifunctioneel design
 
Staand, liggend, wit of zwart ‒ met de Wireless Speaker kun je alle kanten op. Met hun strakke looks en driehoeksdesign passen ze perfect op elke plek in elk modern interieur. Liggend sluiten ze precies aan op een hoek van een kamer of kast. Zet ze rechtop voor een rijk stereogeluid. De overgang van mono naar stereo gaat helemaal automatisch. Daarvoor heeft Samsung de speakers voorzien van sensoren. Makkelijk en multifunctioneel!

• Wireless Speakers: minimalistisch driehoeksdesign in wit en zwart
 
 
Uitstekende muziekweergave met diepe bassen
 
Je muziek klinkt gewoon beter met de Wireless Audio-Multiroom speaker van Samsung. Deze luidspreker heeft werkelijk alles aan boord om je favoriete nummers smetteloos weer te geven over het hele geluidsspectrum, van de allerhoogste frequenties tot de diepste bassen. Voor de constructie van dit goed uitgebalanceerde audiosysteem worden materialen van topkwaliteit gebruikt, zodat elke klank precies zo wordt weergegeven als hij bedoeld is. Ontdek hoe mooi muziek klinkt uit de Samsung Wireless Audio-Multiroom speaker.
 
 
Luister overal in huis naar ieder apparaat dat u wilt
 
Voortaan is het makkelijk om overal in huis te genieten van muziek uit elke bron waarover je beschikt. Met de Samsung Multiroom Link mobiele app regel je op afstand het volume van je systeem en kies je de weer te geven muziek vanuit allerlei apparaten, zoals je tv, Soundbar, Home Entertainment System of Blu-ray Disc speler. Je kunt de app ook gebruiken om je eigen draadloze geluidssysteem met meer luidsprekers op te zetten.
 
 
Installeren met je smartphone
 
Installeren is in een paar minuten gebeurd. Sluit de Samsung Hub aan - deze maakt automatisch verbinding met je router, speakers, smartphone en andere audiobronnen. Volledig draadloos natuurlijk. Download de Multiroom App op je smartphone en voeg de speakers en audioapparatuur toe. That’s it!

• Wireless Audio Multiroom: installatie via uw smartphone in enkele minuten 

 

Alles in de hand

Voortaan sta jij achter de knoppen. Met één vingerbeweging luister je naar al je muziek, waar die ook vandaan komt. Een album op je PC of tablet, streaming services of een muziekclip op je Smart TV: kies uit al je muziek, op alle audiobronnen, in elke kamer op een Wireless Speaker naar wens. Zo open je met één aanraking van je mobiele telefoon een wereld aan muziekmogelijkheden. Een nieuwe audiobron aansluiten? Door de draadloze verbinding via Bluetooth en NFC vindt jouw smartphone automatisch elk audioapparaat.

• Wireless Audio Multiroom: toegang tot alle audiobronnen via je smartphone
• Bluetooth & NFC: automatische detectie van nieuwe audiobronnen voor eenvoudige installatie