Sony HDR-CX410VE

Sony HDR-CX410VE
Merk: Sony
Model: Sony HDR-CX410VE
Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
Prijs: € 449,00
Excl. BTW: € 371,07

CX410VE Full HD-camcorder met flash-geheugen
Uw ideale reisgenoot

Full HD, groothoek-G-lens, Exmor R?-CMOS-sensor, Wi-Fi® Ready, Balanced Optical SteadyShot en GPS

- Ren, spring, film en doe zelf mee
- Leg meer filmdetails vast, zelfs bij weinig licht
- Weet waar u bent en tag video's met de ingebouwde GPS

Waar u ook rondzwerft, u vergeet er niets van
Nieuwe plaatsen, nieuwe culturen, nieuwe ervaringen ? leg alles vast in scherp, duidelijk Full HD-beeld met Balanced Optical SteadyShot dat 13 keer effectiever is dan standaard beeldstabilisatie. Maak foto's, deel en traceer uw reizen met GPS en Wi-Fi*. Ga op pad om een hele nieuwe wereld te filmen.

Doe mee en geniet van bewegingsvrijheid
Onderweg opnamen maken? Of u nu hardloopt op het strand of gewoon wandelt, met Balanced Optical SteadyShot zweven de lens en de sensor binnen de camcorder, zodat het beeld stabiel blijft. Dit compenseert tot 13 keer meer camcordertrilling dan traditionele beeldstabilisatie.

Video's online delen met Wi-Fi
Deel de beelden en geluiden van uw reizen met vrienden en familie. Met een Wi-Fi -adapter* kunt u video's draadloos vanaf uw Handycam® naar uw smartphone of tablet verzenden en ze vervolgens met de app PlayMemories? online delen. Met uw smartphone kunt u de Handycam® ook bedienen.

Plaatsen onthouden met GPS
Waar was dat prachtige strand ook alweer dat u vorig jaar tijdens de vakantie hebt ontdekt? Met de GPS-functie kunnen foto's en video's u precies vertellen waar u was toen u ze maakte. Bekijk al uw opnamelocaties op een kaart, en met een tik op de gewenste locatie ontdekt u uw herinneringen opnieuw.

Het hele tafereel in beeld
Met een G-lens past er meer in het beeldkader. Maak gedetailleerde portretten of opnamen van dieren in het wild. Wat u ook ziet, met een groothoek van 26,8 mm en 55x verbeterde zoom maakt u altijd opvallend scherpe, heldere foto's, en Full HD-video's.

Verlicht uw taak bij weinig licht
Laat u niet uit het veld slaan als het daglicht verdwijnt of de kamer schemerdonker is. De Exmor R?-CMOS is twee keer zo gevoelig als conventionele sensoren, zodat elk detail wordt vastgelegd, zelfs zonder flitser. Geen korrelige, vage, donkere beelden meer, maar scherpe, heldere foto's.

Videocamera's
HDMI aansluiting Y
Resolutie 1920 x 1080
Zoeker N