Sony HDR-PJ420VE

Sony HDR-PJ420VE
Merk: Sony
Model: Sony HDR-PJ420
Beschikbaarheid:
Prijs: € 799,00
Excl. BTW: € 660,33
PJ420VE Full HD-camcorder met flash-geheugen
Vloeiend filmen en gemakkelijk delen

Full HD, ingebouwde projector, G-lens, Exmor R?-CMOS-sensor, Wi-Fi® Ready, Balanced Optical SteadyShot

- Leg stabiel beeldmateriaal vast terwijl u de actie volgt
- Laat uw films overal zien met een ingebouwde projector
- Leg meer filmdetails vast, zelfs bij weinig licht

Filmen en delen, u hebt het zelf in de hand

Het leven staat niet stil, dus waarom zou u dat wel moeten? Film vloeiende Full HD-video in beweging met Balanced Optical SteadyShot. Bekijk het waar u ook wilt dankzij de ingebouwde projector. En gebruik een Wi-Fi-adapter* om beeldmateriaal naar uw smartphone te verzenden en te delen met vrienden.

Doe mee en geniet van bewegingsvrijheid

Onderweg opnamen maken? Of u nu hardloopt op het strand of gewoon wandelt, met Balanced Optical SteadyShot zweven de lens en de sensor binnen de camcorder, zodat het beeld stabiel blijft. Dit compenseert tot 13 keer meer camcordertrilling dan traditionele beeldstabilisatie.

Overal films delen

Met een ingebouwde projector is de wereld uw bioscoop. Of u nu op het strand, op een feest of op een huwelijksreceptie bent, u maakt opnamen en deelt ze onmiddellijk op elk beschikbaar oppervlak. Heldere, scherpe beelden met levendige kleuren, zelfs bij daglicht, tot 250 cm (100 inch) groot.

Bekijk alles via de projector

De volgende grote hit op YouTube? al gevonden? Misschien hebt u nog een paar thuisvideo's op uw laptop staan, of hebt u de nieuwste kaskraker uit Hollywood gedownload? Maak verbinding via HDMI® en u kunt er altijd en overal van genieten op het grote scherm.

Video's online delen met Wi-Fi

Deel de beelden en geluiden van uw reizen met vrienden en familie. Met een Wi-Fi -adapter* kunt u video's draadloos vanaf uw Handycam® naar uw smartphone of tablet verzenden en ze vervolgens met de app PlayMemories? online delen. Met uw smartphone kunt u de Handycam® ook bedienen.

Plaatsen onthouden met GPS

Waar was dat prachtige strand ook alweer dat u vorig jaar tijdens de vakantie hebt ontdekt? Met de GPS-functie kunnen foto's en video's u precies vertellen waar u was toen u ze maakte. Bekijk al uw opnamelocaties op een kaart, en met een tik op de gewenste locatie ontdekt u uw herinneringen opnieuw.

Het hele tafereel in beeld

Met een G-lens past er meer in het beeldkader. Maak gedetailleerde portretten of opnamen van dieren in het wild. Wat u ook ziet, met een groothoek van 26,8 mm en 55x verbeterde zoom maakt u altijd opvallend scherpe, heldere foto's, en Full HD-video's.
Videocamera's
HDMI aansluiting Y
Resolutie 1920 x 1080
Zoeker N